Høstcamp 2023: «Vær et forbilde»

/

Kalenderen viser siste fredag i oktober.  40 spente ungdommer fra BCC Molde står opp tidlig, pakker sammen bagasjen og drar av gårde akkurat i tide for å rekke fergen som tar oss over fjorden. En skikkelig festhelg er i gang, og nå er det er kun en tur over fjellet som skiller oss og opplevelsene som venter på ungdomscamp.

Høstens bibel-prosjekt har vært inspirerende og gripende, med temaet «Vær et forbilde». Dette skal nå avsluttes med en egen temakveld på campen som arrangeres av Brunstad Ungdomsklubb på Oslofjord Convention Center. I et tettpakket program er det også tid for spennende aktiviteter mellom trosoppbyggelse og underholdningsshow. Med i bagasjen fra Molde er det pakket både håndballdrakter, gamingutstyr og klatresko.

Når vi på søndag setter kursen hjemover er hodet og hjertet fylt til randen av god minner, inspirerende trosoppbyggelse og fantastisk stemning. Vi er takknemlige.


Ta gjerne en titt på artikkelen som Brunstad Ungdomsklubb selv har publisert fra helgen her