Nye mål for egen trosutvikling

/

Jentene dro på hyttetur den andre helga i 2024, og temaet for helgen var; «Sett deg høye mål, da når du langt!». Noen mentorer hadde på forhånd planlagt turen med et gjennomgående tema, innhold, aktiviteter og ellers god mat.

Det var 36 jenter i alderen 13-35 år som var samlet på hytta på Bjorli. Gjennom helgen kunne man glede seg til god mat, skiaktiviteter i form av langrenn eller slalåm og ikke minst å få tilbringe tid sammen med verdifulle venner. 

Sett deg høye mål, da når du langt

Å ha en åpenhet rundt sin tro kan være utfordrende. Ikke bare til kolleger eller venner på skolen, men også innad i blant de nærmeste. Man ønsket ved denne turen å stimulere til nettopp dette: åpenhet rundt vår tro og sette seg nye mål.  

Det var friskt vintervær, så etter skiaktiviteter ute på lørdagen, var det godt å komme inn til oppvarma badstue og nystekte sveler. Deler av kvelden var satt av til trosstyrkende samtaler, der de forskjellige kunne uttrykke seg. På forhånd av turen hadde jentene fått beskjed om å tenke seg ut noen mål for sin egen trosutvikling. Det kom frem mange fine mål, som også virket inspirerende og motiverende for andre. Et gjentagende mål var at man må ha en hovedrolle i eget liv; at man er seg selv slik som man er, tar ansvar for sine handlinger og personlige utvikling både for sin egen tro og i relasjon med andre. 

Vi ser tilbake på ei helg full av latter, glede og kjekke stunder. I BCC får man unike vennskapsbånd med andre unge som har samme mål for livet, og det var nettopp dette jentene opplevde på denne hytteturen.